סקס

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

28/04/2011 | 09:31 | מאת: אורטל

שלום אני בת 36 בעלי בן 39 אנו נשואים 4 שנים, יש לנו שתי בנות האחת בת שלוש והקטנה בת חצי שנה, עליי לציין שאני עובדת בבקרים ולעיתים גם בערבים, בעלי מיתלונן על כך שאנו לא עושים מספיק סקס ,והאמת היא שלא בא לי , שילוב של עייפות ואי חשק , רוצה לדעת האים יכולה להיות בעיה הורמונלית אולי שמשפיעה מעבר לעייפות.

12/05/2011 | 13:45 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום אורטל, לגבי בעיות הורמונליות אול כדאי להתייעץ בפורום אם אחר. לגבי האפשרויות האחרות שהעלית, השאלה היא אם אלו דברים שחשת גם בעבר, או שאלו דברים של העת האחרונה. אם חוסר החשק הוא עניין של הזמן האחרון, אפשר להבין שעל רקע כך שילדת לאחרונה, אולי עדייןם מניקה, לא במשקל הנכון, שקועה מאוד בטיפול בתינוק- שהחשק המיני שלך לא בשיאו. נורמלי לגמרי, בתנאי שבהדרגה תוכלי לחזור וליהנות מיחסי מין. וגם כאן, האם אתם בכלל לא מקיימים יחסי מין, או שלא מספיק לדעת בעלך? האם תמיד היו ביניכם פערים מבחינת הרצון לקיים יחסי מין? אם יש בעיה שהיא מעבר לתקופה שאת חווה עכשיו, יתכן שכדאי לך לקבל יעוץ מקצועי. קודם כל כדי להבין האם יש בכלל בעיה, ואחר כך, אם יש- כמובן לטפל ולהתייחס

מנהל פורום משפחה וזוגיות