זוגיות מחוייבות ומיניות / בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

08/02/2019 | 22:47 | מאת: עידן

שלום מתי אחדד את פנייתי גיל 38 אני נרתע ממחוייבות זה קורה לי עם כל בת זוג הצורך שלי בביחד הוא תמיד הרבה יותר נמוך מהצורך של הפרטנרית מרגיש לי שזה עול ומעמסה מגורים משותפים ונישואין אני אוהב לבוא כשמתאים לי לצאת לבילוי לעשות סקס ולישון בביתי שלי המחוייבות הזו של ברית נישואין יחד 24/7 עד יום מותינו מרגיש לי פגיעה בחופש וכלא מרצון אשמח לקרוא את דעתך / עצתך בתודה

אין לי עצה בהינתן שאין בידי מספיק פרטים כדי להבין את שורש המחשבה הבחירה וההתנהלות, אם אתה מעוניין לברר עם עצמך את הסיטואציה, לשנות את התוצאה לטפל במציאות, מציע לך ליצור עימי קשר כדי לקיים פגישה בנושא.

מנהל פורום משפחה וזוגיות