כל הזמן טס לחו"ל מבקשת הדרכה וייעוץ.............

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

29/07/2017 | 13:59 | מאת: קרין

שלום. אני בת 25 במערכת יחסים מזה שנתיים וחצי עם בן זוג בן 26. הכרנו לפני כשנתיים וחצי באילת מהיום שאני מכירה אותו כל הזמן הוא טס עם חברים שלו לכל מיני יעדים בעולם . בהתחלה זה היה נראה נורמלי לחלוטין גם תחילת קשר. בן אדם בן 24 רוצה להנות מהחיים , בהתחלה לא הפריע לי אבל כעבור שנה חבר שלי השתחרר מצה"ל וטס לחודש ושבועיים ליפן עם חברים לאחר מכן במרווח של 4 חודשים טס לסקי לאחר מכן בהפרש של 5 חודשים לטומרולנד בבלגיה ועכשיו הוא מתכנן לטוס עם חבר לדרום אמריקה לשלושה שבועות. אני לא יודעת אם זה נראה או נשמע חריג או שאני בחורה שמונעת מחבר שלה להנות בחיים אבל נמאס לי. טאני חא מתביישת להגיד וכבר אמרתי לו שאני סובלת מזה שכל שנייה טס ומה נעשה אם נחשוב להתחתן האם הוא גם יטוס וכמובן שהוא ענה שהוא רוצה להנות בחיים ולהספיק טסנו פעם אחת במהלך כל ההיכרות ליוון ל4 ימים לרוב ממניעים כלכליים שלי אני סטודנטית לצערי אין חי כסף לנסיעות האלה הסברתי לו שנמאס לי והוא אומר רק שאני לא מפרגנת לו ולא מבינה שהוא רוצה בחיים להספיק ולהנות, אני גם סובלת וגם יוצאת לא בסדר. בבקשה תגיד לי מה לעשות.

שלום לך אכן חברך עושה רושם ,נהנה מהחיים וכנראה פחות מחויב מסיבות שאיני יודע בשלב זה למערכת יחסים חברית וזוגית. הצעתי אליך ,על מנת למנוע ציפיות בלתי ממומשות ואו ושאר תסכולים, לקיים שיחה רצינית הכותרת שלה היא: "יחסינו לאן" אין הדבר נראה לי כמישהי שלא מפרגנת או לא מאפשרת לחברה להנות מהחיים , אך מאידך יתכן כי בשלב זה של חייו יש לחברך סדר עדיפות שונה ומשלך , ואחרי שיחה פתוחה וכנה על הציפיות של כל אחד מכם וסדרי עדיפויות תוכלי ,או אולי תוכלו לקחת את ההחלטות הנדרשות לחיים שלכם בשלב זה של היחסים בהצלחה

מנהל פורום משפחה וזוגיות