זוגיות של כמה שנים והרצון להתקדם ולהתחתן

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

13/05/2017 | 13:03 | מאת: דנה

שלום מזה קרוב ל6 שנים עם פרידות ושוב חזרה לזוגיות. מדברים על חתונה וזה באופק. יצא לנו לקיים שיחה על חתונה מזה שאני כבר בשלב ורוצה את זה רוצה להתקדם שלב. וממה שהבנתי מבן זוגי זה שהוא עדיין לא מוכן.. מה הפשר? מה כדאי לעשות במקרה כזה? מה יכולות להיות הסיבות? אני בת 31 והוא בן 36 כבר בגילאים שאפשר לדעת ולקבל החלטה

שלום רב את מפנה שאלה חשובה ורלוונטית ,אך כיצד אני יכול לדעת או לנחש את סיבותיו של בן זוגך... איני מכיר אותו או אותך ,אין לי כל ידע באשר למערכת היחסים שלכם,לחששות שלו או לדחיות שלו יכולות להיות סיבות רבות. על מנת לדעת את התשובה ראוי ורצוי שאת תקיימי עימו שיחה ותבקשי לקבל תשובות ברורות או לחלופין לבקש ממנו להגיע לפגישות של יעוץ זוגי על מנת לאבחן את מצב היחסים שלכם ואת הפוטנציאל, לאור הזמן שאתם יחד אל מול הפרדות שחוזרות על עצמן. לעניות דעתי הדבר צריך גם להטריד אותך, אם יש לך כוונה להינשא לבן זוגך, כרגע "קל " יחסית להיפרד,אך אחרי נישואים,הסיטואציה של גרושין, מורכבת יותר ולכן אני חושב כי מעבר לשאלה המהותית שבה בן זוגך אינו נותן תשובה ומתחמק, יש כאן שאלות נוספות שמצריכות ברור לגבי טיב היחסים שבינכם.

14/05/2017 | 18:18 | מאת: דנה

המצב שלנו לאחר ייעוץ וטיפול הרבה יותר טוב. הרבה יותר מבין זה יותר מבחינה כלכלית ואולי סוג של פחד כי בכל זאת זו חתיכת צעד

מנהל פורום משפחה וזוגיות