פרידה....... .

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

07/05/2017 | 07:04 | מאת: חנה

אני בגיל 62 גמלאית.ללא בן זוג.אחי בגיל 48 נפרד מאשתו ועבר זמנית לגור איתי כבר 5 חודשים.הוא במשבר ולא מקבל עזרה.יש מתח רב בבית שלי.אני הסכמתי לעזור לו אבל עוברת חוויה שהיא מיותרת לי.איך יוצאים מי זה? הבת שלו מגיעה אליי בהסדרי הראייה ואני נקרעת רגשית .

שלום רב אין ספק כי הסיטואציה אותה את עוברת וכמובן אחיך אינו קל. במצב שכזההתכוונת לסייע ולעזור , אבל כפי שהדברים ננשמעים את הופכת שותפה בעליל למצב העגמומי ולמתח. איני יודע על רקע מה ארעה הפרדה וכיצד היא נערכה, האם יש ילדים בתמונה? האם לאחיך עבודה או חברים, כל אותם שאלות רלוונטיות ולדעתי יהיה נכון שיפנה לעזרה והכוונה של איש מקצוע. מציע כי תנהלי עימו שיחה בנושא ונסי לשכנעו להגיע למסגרת טיפולית. באם תרצו תוכלו ליצור עימי קשר באמצעות האתר שלי www.mw-yzugi.co.il

מנהל פורום משפחה וזוגיות