שאיבת שומן במהבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/05/2016 | 18:48 | מאת: אמירה

היכן מבעעים את הניתוח וכמה זמן החלמה וומה העלות האם צריך לשמור על דיאטה ארוכה אם יש שבר קטן בתבור האם מתאים

אמירה שלום, שאיבת שומן מדופן הבטן הנה ניתוח זעיר פולשני, המבוצע בהרדמה מקומית, מקומית עם טשטוש או בהרדמה כללית, לפי רצון המטופלת. לאחר הניתוח מומלץ לשמור על משקל גוף יציב, כדי להנות מתוצאות אופטימליות לאורך שנים. במידה והשבר קטן, אינו מצריך תקון ואינו מפריע לשאיבה, ניתן יהיה לבצעה בבטיחות. במידה ויש לתקנו, ניתן לשלב בין תקון בקע טבורי לבין שאיבת השומן.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן