מה עדיף ניתוח בריאטרי או שאיבת שומן לאשה בת 71?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/02/2015 | 00:35 | מאת: שריתי

אני בת71 בטן שמנה, רגלים רזות, ידים רזות ,אבל בטן הריונית . אני מרגישה צורך לעשות משהו ,אך אינני יודעת מה טוב ?או מומלץ לאשה בגילי עם עודף משקל .

שלום לך, מתאורך ניתן להבין שאת סובלת מהשמנה תוך בטנית, סביב המעיים. השמנה זו קשורה במחלות שונות כמו סכרת, יתר לחץ דם ובעיות בריאותיות נוספות, ולכן חשוב מאוד לטפל בה. גיל מתקדם אינו מונע ניתוח בריאטרי, ולכן אני ממליצה שתפני לרופא המשפחה ותתייעצי עימו באשר לאופציה טיפולית זו. בהמשך תופני להתייעצות עם כירורג המבצע ניתוחים בריאטרים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן