שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/08/2014 | 10:57 | מאת: נירה

שלום בהמשך לשאלתי הקודמת עשיתי הרמת חזה והחזה מורם יפה - מאחר ואני רוצה לחטב את הבטן, אני צריכה לשלב תזונה נכונה + פעילות גופנית אירובית וכמובן תרגילי בטן ובכלל בכל דף אינטרנט של מנתחים פלסטיים רשום שכדי לשמור על התוצאות ואף להעצימם רצוי לשמור על תזונה + פעילות האם שעת אימון אירובי 3 פעמים בשבוע (סה"כ 3 שעות בשבוע) כגון זומבה, ספינינג, הליכה או ריצה לא יגרום לחזה ליפול או להתחיל לצנוח.?

הי נירה ,צריך להבין שגם ללא פעילות גופנית החזה יצנח בקצב כזה או אחר. לפיכך, החשש מצניחה לא צריך למנוע ממך פעילות גופנית ולכן מומלץ להעזר בחזיות תומכות בעת הפעילות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן