שאיבת שומן לאחר ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/04/2018 | 22:27 | מאת: מתוסכלת

שלום! אני בת 40. לפני כשנה עברתי ניתוח מתיחת בטן מלאה (סינר+ הידוק השרירים) הסינר אכן נעלם אך הבטן נשארה תפוחה ואני נראית כמו אישה בחודש חמישי. הרופא טען שיש לי השמנה תוך בטנית ... האם יש עדין מה לעשות??? יש לציין שאני בעודף משקל של כ-12 ק"ג שאינני מצליחה להורידם. אך עדין זה לא מסביר למה אני צריכה להיראות בהריון...!!! תודה

שלום לך, בהחלט הגיוניים הדברים שנאמרו לך ע"י המנתח. לכל אדם יש מבנה גוף שונה. המשמעות הנה בעצם הנטיה של אותו אדם להשמין באזור ספציפי. אצלך כנראה מבנה הגוף הנו "תפוחי", או "גברי". שם זה מתאר את הנטיה להשמנה תוך בטנית. המשמעות הנה שכל עוד לא תורידי במשרל גופך, ובאחוזי השומן, תשאר הבליטה של דופן הבטן. אני מציעה לפנות לייעוץ ע"י מאמן כושר ודיאטנית ולשנות את אורח החיים. אין ספק שמדובר באתגר לא פשוט ואנשי מקצוע יכולים לסייע לך. כמו כן, עליך להבין שהשמנה תוך בטנית קשורה במחלות קשות כמו סכרת, מחלת לב ועוד, ולכן אני ממליצה שתעשי שינוי באורח החיים קודם כל כדי להיות אדם בריא יותר . שיהיה בהצלחה !

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן