שינה עם אור מחוץ לחדר בת 3

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/12/2012 | 09:10 | מאת: גילי

שלום, בתי בת כמעט 3. בתקופה האחרונה החלה לפתח פחדים שונים סביב שעת השינה ולכן מבקשת שנשאיר לה אור דולק מחוץ לחדר. בנוסף יש לה מנורת לילה קטנה מאז שנולדה. כשאני מנסה לכבות את האור הגדול בחוץ כשנרדמת, לא עובר זמן רב והיא מתעוררת בבכי שהיא רוצה שנדליק את האור. אם האור דלוק כל הלילה היא ישנה טוב ולא מתעוררת. שאלתי היא האם זה משפיע על איכות השינה שלה? ובעקבות כך אולי על משתנים אחרים שמושפעים משינה איכותית? (אולי גדילה, התפתחות, תזונה, מצבי רוח) האם זה מצב שיכול להישאר קבוע ולא יגרום נזק? תודה

אור המוקרן בלילה ישירות על העיניים גם כאשר האפעפיים סגורות יכול להשפיע לרעה על איכות השינה. אור מחוץ לחדר איננו בעייתי במובן זה ולכן עדיף להשאיר כך ולאפשר לילדה שינה עם תחושת בטחון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות