טיפול בג'ט לג

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/11/2012 | 16:23 | מאת: ינשופה

שלום רב, אני רופאה המתחילה התמחות בעוד חודש (באא"ג יש לציין...) אני טסה לארה"ב לבחינות כשבוע וחצי לפני תחילת ההתמחות. אני חוזרת לארץ 3 ימים לפני תחילת ההתמחות. מאוד הייתי שמחה לנטרל את הג'ט לג ולהתחיל את ההתמחות רעננה ככל האפשר. לצורך כך אני מתכננת ליטול מלטונין (אני בריאה, שוקלת כ-60 ק"ג, לא נוטלת תרופות למעט גלולות). הטיסה בחזרה ממריאה מארה"ב ב-2100 ונוחתת בארץ ב-1500. שאלתי היא - איזה מינון מלטונין לקחת, ומתי? תודה רבה!

מאחר ולא ניתן לתת בפורום ייעוץ רפואי פרטנינ אנא צרי קשר דרך מכון השינה בתל השומר. בברכה ד"ר רוזנצצויג

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות