בעיית שינה ושווי משקל.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/11/2012 | 00:09 | מאת: נועם

בתקופה האחרונה הדרדרה השינה שלי ויש גם בעייה בתחושת שווי המשקל. רופא נתן לי ציפרלקס וקלונקס.הקלונקס עזר זמנית והתחיל להפסיק להשפיע. בדיקות הדם תקינות(למעט אנמיה גבולית) ובלוטת התריס תקינה . מה לעשות ? תודה.

ככלל אין קשר ישיר בין השיניים ואם יש במקרה שלך הוא יעלה מתוך אבחון מדויק של שתי ההפרעות בנפרד שיווי המשקל ע"י רופא אאג ונוירולוג והפרעת השינה במכון השינה. בכל מקרה תרופות מסוג קלונקס (משפחת הבנזודיאזפינים בה חבר גם הוליום) עלולות לגרום להחמרה זמנית נוספת בתחושת שיווי המשקל ולכן רצוי לשקול הפסקתה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות