תוצאות בדיקת מעבדת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

21/10/2012 | 12:53 | מאת: יונה

שלום, אני רוצה לברר בקשר לתוצאות בדיקת מעבדת שינה של אבא שלי. הוא הגיע לרופא בתלונה על עייפות יתר וישנונות במהלך היום. הוא עשה את הבדיקה וכתוצאה מזה התברר לו שיש לו דום נשימה בתדירות של 28 פעמים בשעה אחד ובממוצע של 10-30 שניות. בנוסף יש לו נחירות חזקות. האם ייתכן שאבי לא מרגיש הפסקות נשימה אם הן קוראות בתדירות כ"כ גבוהה והאם ייתכן שתוצאות הבדיקה לא אמינות ויש צורך לבצע שוב את הבדיקה? תודה מראש

אכן ייתכן שאביך לא מרגיש את הפסקות הנשימה.אין צורך בבדיקה חוזרת אך יש צורך בטיפול כמובן בהתאם להנחיות שקיבל במכון השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות