הזעה בזמן שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

04/05/2012 | 21:50 | מאת: אבי

שלום רב, אני בן 35 ואני סובל תקופה מהזעות בזמן שינה ,כולי מים. אני נוטל כדורים פסיכיאטריים וחשוב לי לציין שזה התחיל עוד לפני שנטלתי את הכדורים. מאילו סיבות רפואיות הפרעות אלו מתרחשות?ומה עלי לדרוש עבור בדיקות רפואיות?

קיימות סיבות רבות להזעת יתר בשינה החל מהשמנת יתר והפרעת נשימה בשינה והמשך דרך הפרעות מטאבוליות שונות זיהומים למיניהם ומצבים רפואיים נוספים רבים. מומלץ לפנות לפנות שוב לרופא המשפחה לברור מושכל של התלונה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות