חוסר יכולת להרדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/04/2012 | 03:12 | מאת: רונה שוהם

לפני 7 חודשים עברתי במרכז גמילה, גמילה מכדורי סטילנוקס(לקחתי כ15 ביום) אחרי שנים של לקיחת כדורי הרגעה ושינה. שניתי את אורח חיי. אני עושה ספורט כל יום, פילאטיס והליכה ונמצאת בטיפול פסיכולוגי. כששה חודשים הכל היה נהדר הצלחתי לישון. וכמובן לא נגתי בכדור מאז. בחודש האחרון לפתע אני ממש לא ישנה. כ ערה כמעט עד הבקר וממש מיואשת. אני לא מרגישה דיכאון או חרדה( פרט לחרדה של אי השינה מצאו לי רפלוקס שטיפול באומפרודקס לא שיפר אותו ואני גם סובלת חודשים מאף סתום. האם אילו יכולות להיות סיבות ? ממש במצוקה כי לא רוצה בשום אופן לחזור לתרופות

את נמצאת בשלב המתאים לטיפול קוגניטיבי הנקרא בר"ת CBTI . לענין הפרעת הנשימה האפית אנא פני לרופא אאג.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות