הפסקות נשימה ושיתוק שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

17/03/2012 | 17:30 | מאת: גלי

שלום, אני בת 32, ללא עודף משקל או מחלות, לא נוטלת תרופות. כבר כמה שנים שאני סובלת מהפרעות בנשימה בשינה. אני מרגישה שאני נחנקת, ולא מצליחה להעיר את עצמי כדי להרים את הראש מהכרית ולנשום. בסופו של דבר אני מצליחה להתעורר ומרימה את הראש עם נשימה גדולה, לאחר עצירת נשימה ממושכת. אני לא יודעת אם יש קשר, אבל קורה לי לפעמים שאני ממש חווה שיתוק שינה, לפעמים עם קשיי נשימה ולפעמים בלי. האם יש דרך לטפל בבעית הנשימה? האם ניתן להמנע משיתוק שינה איכשהו? תודה

תחושת המחנק אותה את חווה הנה קרוב לודאי חלק מתופעת שיתוק השינה ואין בה סכנה אמיתית. אין דרך תרופתית לטפל בתופעת שיתוק השינה.רצוי להמנע מחסך שינה המגביר התופעה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות