דופק מהיר בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/11/2016 | 20:56 | מאת: גיא

אהלן, בתקופה האחרונה אני מתעורר לאחר כשש או חמש שעות שינה ואז ישן קלות( לא שינה עמוקה). במהלך השינה הקלה אני חולם וכשאני מתעורר מהחלום אני שם לב שיש לי דופק מהיר. במהלך היום הדופק סדיר ובמהלך השינה הקלה הוא לפעמים דופק בקצב יותר מהיר מהרגיל אחרי חלום. דרך אגב אני זוכר את החלומות שאני חולם כביכול בשינה הקלה. התפקוד היומיומי שלי לא נפגע בעקבות השינה.תודה

בעת שנת חלום יכולה להיות עליה בדופק. התופעה הנה פיזיולוגית. אתה מרגיש בה כאשר אתה מתעורר משנת חלום.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות