שינה ללא שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

16/09/2016 | 06:31 | מאת: קרן

הי.כבר כמעט שנה שאני סובלת מהפרעות שינה כגון: אחרי 3 עד 4 שעות באופן קבוע צריכה פיפי וזה מעיר אותי עייפה בצורה קיצונית.לאחר הקימה אני נרדמת אבל מתעוררת כל חצי שעה ובסוף מתייאשת וקמה אחרי מקסימום 6 או 7 שעות כי זה גורם לי כאבי ראש. אני נוחרת אבל לא מרגישה בעיות נשימה. אני עיפה מאד במשך כל היום ומרגישה שכלכך רוצה לישון עמוק אבל לא מצליחה,ממש מפחדת ללכת לישון.נשלחתי ממש עכשיו לבדיקת שינה שטרם בוצעה אבל הנוירולוג שלי כתב שם תסמונת דום נשימה.האם התופעות שכתבתי קשורות לזה בכלל?

התסמינים שאת מתארת אכן מעלים חשד לדום נשימה בשינה. שווה בדיקה. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות