תזמון סירקאדין - מה זה בעצם?

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/06/2016 | 23:08 | מאת: יעקוב

שלום, אני לוקח סירקאדין 9 ימים ועדיין מתעורר בארבע בבוקר. ראיתי שכתוב פה שאפקט התרופה תלוי בתזמון לקיחת התרופה וכניסה למיטה. אני אני בדרך כלל הולך לישון בחצות לכן אני לוקח את הכדור בשעה 23. לפעמים אני לוקח את הכדור והולך לישון חצי שעה מוקדם יותר מהרגיל או מאוחר יותר. האם יש משהו בתזמון שאינו נכון ומקשה על התרופה להיות אפקטיבית ? תודה רבה

קיימים סוגים שונים של אינסומניה. הסירקאדין מתאים רק לחלק מן המקרים. ממליץ לך לפנות לייעוץ מסודר ע"י רופא במכון השינה על מנת לבדוק האם הסירקאדין מתאים במקרה שלך וכן לצורך תזמון שיכול להיות שונה מאדם לאדם.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות