יקיצות בלילה לצורך השתנה.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/06/2016 | 02:32 | מאת: רוני מיילי

בשנה האחרונה היו לי הרבה יקיצות בלילה לצורך התפנות לפיפי. העניין הוא שפיתחתי הרגל מוזר לישון על הבטן שכפות הידיים נמצאות על הבטן באזור הטבור איפה שהשלפוחית נמצאת. ואני חושב שזה פשוט מפעיל לחץ על השלפוחית שגורם לי לקום להשתין. חשבתי ללכת לאורולוג או מכון שינה שיבדוק את הבעיה, אבל לפני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לשלוט על כפות הידיים שלי שלא יבואו לבטן באמצע השינה? כל תנוחה אחרת מלבד שינה על הבטן עם כפות ידיים שלוחצות את הבטן אני לא מצליח להרדם. יש הצעות?

אינני יכול לחשוב על רעיון כל שהוא פרט לברור ע"י אורולוג ובמידה והכל בסדר להפחית מעט את צריכת הנוזלים בשעות שלפני השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות