מלטונין

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

04/01/2016 | 22:01 | מאת: ריקי

שלום לדוקטור לגבי מלטונין ברוקחות מיוחדת(3מג), רציתי לשאול, האם אותו מלטונין נחשב לתוסף תזונה או לתרופה לכל דבר, עד כמה שאני יודעת אותו מלטונין נמכר בארהב כתוסף תזונה, האם יש הבדל כלשהו בין שני סוגי המלטונין? ועוד - כמה זמן לוקח עד להשפעה על ההירדמות? אני לוקחת מספר ימים ועדיין לא מרגישה שיפור, ועוד שאלה ,האם אפשר לקחת יחד עם המלטונין גם מגנזיום? את שניהם צריך לקחת לפני השינה, תודה מראש

מלטונין הנמכר כתרופה הנו בהכנה רוקחית ולכן מידת הוודאות ככל הנוגע לניקיון החומר וריכוזו הנה גבוהה שלא בדומה למלטונין הנמכר כתוסף תזונה. אינני רואה בעיה בצריכת מגנזיום ומלטונין לפני השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות