שאלה לגבי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

10/12/2015 | 16:43 | מאת: אני

שלום רב עשיתי בדיקת שינה.. התוצאות בין היתר הן 64 אחוז שינה קלה. 18 אחוז מהזמן שינה REM ו 17 אחוז שינה עמוקה. קראתי כי אצל אדם בריא החלוקה צריכה להיות 50 אחוז שינה קלה וביתר 25 אחוז ו 25 אחוז. אני מבינה שהשינה שלי היא ברובה קלה במקום החלוקה הנ"ל ורציתי לדעת האם יש משמעות לנתון זה. כי הרופאה לא התייחסה לזה בכלל (מיהרה).

אכן הנתונים מצביעים על ירידה קלה במרכיב השינה העמוקה ושנת החלום. ייתכן והממצא מקרי לאותו הלילה וייתכן שיש לו משמעות מסוימת. על כל פנים יש צורך להכיר את ההקשר הקליני בגינו בוצעה הבדיקה על מנת לדון במסקנות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות