קושי להירדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/11/2015 | 11:15 | מאת: אסתר

שלום. אני בת 65. עד לאחרונה לא היו לי כל בעיות שינה, במיוחד בהירדמות. אולם בלילות האחרונים יש לי קושי להירדם. אני מגיעה למיטה עייפה מאד, ולמרות זאת לא מצליחה להירדם. לוקח כמה שעות עד שאני נרדמת. באותן שעות סיוטיות, אני מרגישה ממש במתח מתי יגיע הרגע שבו אירדם. אחרי לילה אחד כזה, לקחתי טיפות רסקיו לילה. בלילה הראשון זה עזר מצויין, אולם לאחר מכן לא ראיתי כל השפעה. הטיפות שהיו אמורות להרגיע לא השפיעו. מה ניתן לעשות. תודה

ניתן להתחיל טיפול בכדור CIRCADIN. אאנא פני לרופא המשפחה לייעוץ.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות