בעיית שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

25/11/2015 | 10:32 | מאת: רחלי

שלום אני חצי שנה אחרי לידה. מתעוררת כפעמיים בלילה להנקות. ישנה בערך משעה 22:00-23:00 בלילה. בחודשיים האחרונים אני פשוט מתעוררת באמצע הלילה ולא מצליחה להרדם. בהתחלה זה החל מהתקפי אסטמה (מטופלת כעת במשאף קבוע ללא התקפים בכלל באמצע הלילה) אני פשוט מתעוררת ונשארת במיטה עייפה ביותר והמוח פשוט לא מפסיק לעבוד. מלא מחשבות סיוטים כאילו המוח במקום לנוח עובד שעות נוספות. אני מרגישה עייפה אך לא מצליחה להרדם. ככה איזה 3 שעות כל לילה. אני קמה בבוקר "הפוכה" עם כאב ראש נוראי ועצבנות יתרה. אציין כי לאחרונה התחלתי לסבול ממש מסיוטי לילה ואז אני מתעוררת ופשוט לא נרדמת. אני צפויה לחזור לעבודה בעוד כחודש מחופשת הלידה ומפחדת שמצב זה ישפיע עליי במהלך היום. לאן לפנות ומה יש לעשות? אודה לתשובתך תודה מראש.

מדובר באינסומניה. הבעיה ניתנת לטיפול. ממליץ לפנות לייעוץ רופא מכון השינה באיכילוב.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות