בעית שיינה חריפה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/11/2015 | 11:07 | מאת: נעמי

שלום ד"ר רוזנצוויג.מאז ומתמיד היו לי קשיי שינה.אבל לאחרונה הבעיה התגברה.אני בת 65 . ישנה שעתיים שלוש מתעוררת עם בהלה.ולא נרדמת יותר.רופא המשפחה המליץ על לוריוון.לקחתי מספר חודשים והעליתי את המינון עד שהבנתי שזאת תרופה ממכרת.ניסיתי גם בונדורומין ואימובן אך גם זה לא עזר.האם לפנות למעבדת שינה.אנא המלצתך.כי חוסר שינה זה דבר שמעיק ביותר.תודה על תשובתך

במצב זה בדיקת שינה לא תועיל יחד עם זאת בחלק ממעבדות השינה ניתן לקבוע פגישה עם רופא השינה ולקבל ייעץ פרטני בכל הנוגע להפרעה ממנה את סובלת . מוזמנת לפנות למעבדת השינה באיכילוב.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות