תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/09/2015 | 14:01 | מאת: יעל

שלום , אני בת 31 ברקע תת פעילות של בלוטת התריס יש לי תופעה מוזרה בחודשיים האחרונים לפעמים שניה לפני שאני נרדמת אני פתאום מרגישה כמו ריחוף/ניתוק/חנק לא יודעת איך להגדיר את זה כאילו הלב מפסיק לפעום. יש לציין שעברתי בירור קרדיולוגי לא מצאו דבר. אני נתונה לתקופה מאוד לחוצה לאחרונה וסובלת לעיתים מחרדות. האם זו תופעה מוכרת? אני מספרת את זה לרופאים והם לא מבינים מה אני רוצה

בזמן ההרדמות מתרחשים מספר תהליכים פיזיולוגיים הקשורים בנשימה, קצב הלב, מתח השרירים ומצב ההכרה. תהליכים אלו מתרחשים באופן כללי במהירות רבה ובו זמנית. במצבים מסוימים הסנכרון בין תהליכים אלו עלול להיות מופר וז מופיעות תחושות מן הסוג אותו את מתארת. הדבר אינו מסוכן לא מעיד על בעיה כל שהיא ועתיד לחלוף מעצמו.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות