ואבן

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

08/07/2015 | 16:17 | מאת: חניתה

אני בת 60 עברתי לפני כחודש וחצי התקף חרדה שלאחרו אני הייתי במצב רוח חרדתי מפעת שחלילה זה יחזור אצלי ההתקף מתבטא בסחרחורת קשה ואי יכולת להרים אפילו. את ראשי מהמיטה פוניתי לבי"ח ונאמר לי לקחת ואבן. להרגעה בלילה לקחתי כ7ימים וירדתי מזה לפני כיומיים שוב לקחתי בלילה ואבן ואני עדיין לוקחת כבר 3ימים. האם זה ממכר אני ישנה הרבה יותר רגוע אני לא רוצה להגיע למצב של התמכרות אשמח לתשובה.

הואבן הינו הטיפול המיידי הן בחרדה והן בקושי להרדם. יש צורך להחליפו לטיפול אחר ארוך טווח בעניין החרדה וכמו כן לברר הסיבה לסחרחורת. מציע לפנות בעניין החרדה לייעוץ פסיכיאטרי ובעניים הסחרחורת לייעוץ אאג.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות