קשיי הירדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/02/2015 | 02:05 | מאת: ענת

שלום ד"ר אייל אני בת 50, בחודשיים האחרונים, באורח פתאומי וללא כל סיבה הנראית לעין, אני לא מצליחה להירדם בלילה, לא מצליחה להתניע שינה, חוסר שעות השינה המצטבר בגופי מערער אותי, התחלתי לאחרונה לקחת חצי כדור סטילנוקס, זה עושה את העבודה, קשה לי להירדם בלעדיו, האם אני עושה בזאת נזק לעצמי או שאפשרי להמשיך במינון זה?

אין בעיה בנטילת סטילנוקס אך עדיף ככל האפשר להמנע מטיפול ממושך. ממליץ לפנות לרופא שינה על מנת להשלים הברור ולהתאים טיפול.

27/02/2015 | 01:44 | מאת: ענת

תודה על תשןבתך האם רופא שינה הוא פסיכיאטר או אחר ?

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות