השתנקות בשינה/מנוחה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/02/2015 | 16:34 | מאת: ליזה

שלום רב, מזה מספר חודשים אני חווה תופעה מוזרה. כאשר אני שוכבת לנוח תוך כדי נמנום אני משתנקת ומפסיקה לנשום ואז אני קופצת מיד ונבהלת מזה. הדבר קרה לי כבר מספר פעמים. אציין כי לא מזמן עשיתי בדיקת שינה הבאתי את המכשיר הביתה. הבדיקה יצאה תקינה פרט לכך שאני נוחרת. לא נרשמו בעיות של דום נשימה בשינה. מה זה יכול להיות ?

לתופעה זו מספר גורמים אפשריים , אחד מהם הינו רפלוקס של מיצי קיבה. ממליץ לפנות תחילה לרופא אאג לבדיקת דרכי האוויר הלועיות בשאלה של עדות לרפלוקס או ממצא אחר. הבדיקה מבוצעת באמצעות סיב אופטי במרפאת הרופא.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות