בעיות להרדם, קושי להתעורר ועייפות מתמשכת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

22/01/2015 | 12:52 | מאת: גן

שלום, יש לי קשיים להרדם כבר כמה זמן. לרוב, לוקח לפחות שעה עד שאני מצליח להרדם. הדבר גורר קושי בהתעוררות עד למצב שבו אני נאלץ לכוון שעור מעורר לשעה וחצי לפני השעה שבה אני באמת רוצה להתעורר, ולרוב גם זה לא עובד לי והיקיצה הטבעית שלי תמיד בסביבות 13:00 בצהריים. לאחר התעוררות מוקדמת יותר ומאולצת, העייפות נשארת איתי למשך כל היום, ולרוב זה גם נמשך ביקיצה הטבעית, אבל קצת פחות מאשר התעוררות מאולצת.

על פי תאורך יכול להתאים לתזמון שינה דחוי. דרוש כמובן מידע נוסף על מנת לאבחן באופן ודאי.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות