לגבי כדורי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

21/01/2015 | 16:21 | מאת: אפרת

שלום, השאלה שלי היא לגבי כדורי שינה מהסוג שמתמכרים אליו, ששיכים למשפחת הבנזודיאזפינים, מצד אחד ההתויה היא לא להשתמש בכדורים מעבר לחודש ומצד שני אני מכירה כאלה שמשתמשים שנים בתרופה על פי המלצת הרופאים, אני שואלת כי אני מעונינת להתחיל טיפול בבנדורמין, ומתלבטת לגבי משך הטיפול, אשמח לפירוט יתר בענין,

הטיפול באינסומניה הינו מורכב. כדורי שינה הינם חלק מן הטיפול וקיימים סוגים שונים של כדורים. רצוי שהטיפול כולו יהיה בליווי של רופא העוסק בעניין על מנת למנוע ככל האפשר התמכרות ולייעל הטיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות