דיי דחוף.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/01/2015 | 13:51 | מאת: צליל

צהריים טובים. לפני שבוע נדקתי באגודל באמצע תאונת מטבח עשו לי תפרים, זריקת טטנוס וטיפול ע"י אנטיביוטיקה צפוויט פורטה 500 מ"ג לשבוע שלוש פעמים ביום. בכל ימי הטיפול האנטיביוטיקה נלקחה בהפרש של 6-8 שעות ומאז אני לא חווה שום כאב אך מתקשה נורא להירדם..נכנסת למיטה ב22:00 ומצליחה להירדם רק ב4-5 לפנות בוקר. בשני הלילות האחרונים ניסיתי להיעזר בכדור נרבן שהוא טבעי וללא מרשם בהמלצת רוקח קופ"ח. ניתן לציין גם כתוצאה מכך כשאני מצליחה באיזשהו שלב להירדם אני ישנה נורא חזק מה שלא קרה לי לפני הטיפול. ייתכן שיש קשר בין השניים? מה המלצתך בנושא?

אינני ואה קשר מיוחד בין האירוע או הטיפול לבין הקושי להירדם אלא במידה שאירוע זה הכניס אותך למצב של חרדה מסויימת. ניתן לנסות טיפול בכדור שינה לימים ספורים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות