נדודי שינה חריפים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/10/2014 | 19:01 | מאת: משה

שלום. בן 33, בריא בדרכ. בחודשיים האחרונים סובל מנדודי שינה המתבטאים ביקיצות באמצע הלילה ללא יכולת להירדם ולעיתים אף חוסר יכולת להירדם כלל. מטופל בכדורי שינה מסועפת נוקטורנו. במעבדת שינה הומלץ על המשך טיפול תרופתי ותו לא. האם ישנן בדיקות נוספות כלשהן שניתן לבצע לצורך בירור התופעה? תודה רבה.

אחר ועיקר ההפרעה נוגע ליקיצות במהלך הלילה חשוב לברר האם יש סיבה להתעוררויות. רצוי לבצע תחילה בדיקת שינה מלאה במכון השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות