פאזת השינה הדחויה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

17/09/2014 | 14:36 | מאת: ינשופית

שלום רב, בת 27, אובחנתי כסובלת מהתסמונת בגיל 12 בבדיקת מעבדה ראשונה וכן במעבדת שינה חוזרת לפני כ-4 שנים אך מעולם לא פניתי לטיפול בבעיה. בדוח המעבדה הומלץ להשתמש בטיפול של מלטונין וברצוני לדעת האם ניתן לרכוש את התרופה ללא מרשם או האם עליי להתייעץ עם הרופא שלי. תודה.

במידה ובמכתב ממכון השינה מופיעות הנחיות מדויקות כיצד להשתמש במלטונין רצוי לגשת לרופא המשפחה על מנת לקבל מרשם למלטונין. את התרופה רצוי לקנות בבית המרקחת כך שתהיה בטוחה שההכנה הינה רוקחית וללא חשש לחומרים בלתי מזוהים העלולים להופיע בכדורים נמכרים בבתי טבע. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות