ילדה בת 6 וחצי סיוטים בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

08/09/2014 | 14:45 | מאת: יעל

שלום ביתי בת 6 וחצי .בחודשיים האחרונים היא מתעוררת המון בלילה מחלומות רעים מתקשה להרדם שוב. היו מספר פעמים שהסתובבה 3 שעות בלילה. המצב כבר ניהיה בלתי נסבל כל ערב זה סרט חדש שהיא לא רוצה לישון והיא מפחדת ושהיא מבינה שחלום זה לא אמיתי אחרי שדברתי איתה אין ספור םעמים והראתי לה שהכל נעול והכל בסדר וניסנו לחשוב מה יעזור לה והשארנו אור. אף פעם לםני כן לא סבלה מזה וישנה רצוף בלילה. תודה מראש על עזרתכם

ממליץ לפנות אל מכון שינה לילדים . קיים בבית החולים דנה(איכילוב) , תל השומר , סורוקה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות