לא נרדם יומיים ולא חש עייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

14/08/2014 | 00:33 | מאת: דוד

שלום ד"ר, אני בן 24 וכבר יומיים שאני לא נרדם בלילות ואני לא חש כלל תחושה של עייפות לאורך כל היום.זה קרה פתאום ויש לציין שמעולם לא סבלתי מהפרעות שינה.אני כבר ממש אובד עצות וחושש כי אולי מדובר בבעיה חמורה הרבה יותר וגם מהעובדה שהגוף שלי לא נמצא במנוחה ולא דורש זאת.אשמח לתגובתך המהירה.

אירוע של רצף פתאומי של ימים עם קושי להירדם איננו נדיר. בד"כ כלל מדובר במתח נפשי כל שהוא ואז כמובן מומלץ לקחת כדור הרגעה\שינה. אנא פנה לרופא המשפחה לבדיקה וקבלת מרשם על פי הצורך.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות