משהו יעיל ומהיר נגד נחירות עקב טיול ארוך

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

13/08/2014 | 13:36 | מאת: אלון

שלום, אני מתכנן טיול ארוך יחסית ובמסגרת הטיול אני הולך לישון עם עוד אנשים בחדר. אני יודע שיש לי בעיית נחירות ואני רוצה למנוע אי נעימויות. אני מעוניין במשהו יעיל ומהיר נגד נחירות (אני טס ביום א' הקרוב). פעם שמעתי שיש חגורה כזאת עם כדור שקושרים לגב ואז למעשה לא מגיעים למצב של שינה על הגב. האם זה עדיין קיים? האם זה יעיל? אם כן אז איפה אפשר לרכוש זאת? אם לא - האם יש לי אופציה אחרת בסגנון דומה? תודה מראש

אינני מכיר שום סוג של טיפול חפוז בנושא הנחירות. במקרים בהם הנחירות מוגבלות לשינה על הגב פאוץ נוסעים עם שני כדורי טניס בגובה המותן מצד הגב בהחלט יכולים להיות יעילים באופן זמני. ממליץ להגיע לבדיקה מעט יותר רצינית עם שובך מחו"ל איחולי נסיעה טובה ושקטה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות