ישנה רק עד 4-5 שעות בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

27/07/2014 | 11:48 | מאת: דניאל אלבז

היי, יש לי בעיות שינה ממש מטרידות אני הולכת לישון כל לילה בערך ב12 וכל לילה אני מתעוררת בין 4 ל5 בבוקר ..ולאחר מכן כאשר אני מנסה לחזור לישון אני לא מצליחה ופשוט קורה מצב שאני שוכבת במיטה ועוצמת עיניים עד הבוקר.. בשעות הצהריים אני מקבלת פתאום עייפות אך לא נותנת לעצמי לישון כדי להסדיר את השינה בלילה.. לא יודעת אם זה קשור אבל רק השתחררתי מהצבא והייתי בתפקיד שאין בו שעות שינה סדירות בכלל וזה גם כל פעם ללכת לישון בשעה אחרת או אף לקום באמצע הלילה המון פעמים.. אשמח לקבל עזרה כי זה מאוד מטריד אותי, תודה ♥

27/07/2014 | 11:50 | מאת: דניאל אלבז

נ.ב עברו כשבועיים מאז השחרור

יקיצה מוקדמת איננה תלויה בשעות שינה בלתי סדורות כפי שהיו לך בשירות הצבאי. ייתכן שמדובר דווקא בקשיי הסתגלות לסדר היום החדש באזרחות. על מנת לטפל בבעיה דרוש מידע יותר מקיף על מאפייני הפעילות בשעות היום.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות