CPAP לעומת פתרונות אחרים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/07/2014 | 12:09 | מאת: יוסי

שלום, אני משתמש במכשיר CPAP עקב בעיית נחירות ודום נשימה, כבר מספר שנים. המכשיר עוזר אבל מבחינה אסטטית, חברתית וזוגית לא משהו. רציתי לשאול אם יש טכנולוגיות חדשות מומלצות בתחום לטיפול בבעיות אלה המחליפות את מכשיר ה CPAP. מידי פעם אני נתקל בפרסומות מבטיחות, למשל בכתובת הבאה: http://www.lailaragua.co.il/ אשמח לדעת האם הפרסום הזה נכון, בריא ועובד ואם יש פתרונות רפואיים חדשים בתחום. תודה.

חלופת הטיפול היעילה ביותר מבחינה רפואית הנה מכשיר ה C-PAP יחד עם זאת השימוש בהתקן פה לטיפול בהפרעת נשימה בשינה ונחה אכן מוכר ומועיל לעיתים תכופות. במידה ואתה בוחר בשיטת טיפול זו , יש צורך לבצע בדיקת שינה לאחר סיום התאמת ההתקן על מנת לוודא יעילותו. התקן הפה איננו נמא בסל הבריאות ולכן לא תהיה השתתפות של קופות החולים בעלותו.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות