השפעות הכדורים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/06/2014 | 16:22 | מאת: בימבול

היי. קראתי את הכתבה ואני שואלת אם כדורים אלו שהומלצו כגון נוקטורנו,זודורם ואביטן CR הם כדורים נקודתיים לאותו לילה או בהשפעה מתמשכת. והאם הם פותרים את הבעיה של היקיצות. ואני מנסה להיקלט להריון אז האם הם בטוחות או שעדיף לא להשתמש או שאפשר להשתמש בימים הבטוחים שבטוח אין הריון?

כל כדורי השינה הינם נקודתיים וחסרי השפעה מיטיבה ארוכת טווח. למיטב ידיעתי באף אחד מן הכדורים לא בוצעה בדיקה להשפעתה בהריון ולכן הן אסורות בהריון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות