האם יש צורך להחלפת תרופת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/01/2014 | 01:00 | מאת: אריה

בתאום עם רופא הוסכם פני שנה שהפתרון להליכה התכופה שלי בלילה להטלת שתן למרות הניתוח שעברתי הוא כדור אמביאן ואכן בעית השנה הוקלה אלא שעתה אחת לשבוע בתחילת ההרדמות יש לי חלומות מבעיתים דבר שלא היה לפני זה האם בונדורמיל יהיה עדיף

הטיפול בכדור שינה למניעת הטלת שתן היננו אופטימאלי. . החלומות אכן יכולים להגרם כתוצאה מהיפול באמביאן אך לכדורי שינ אחרים גם כן תופעות לוואי. עדיף לנסות טיפול תרופתי לתכיפות במתן שתן.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות