בעיות שינה, שינה מרובה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

06/07/2020 | 01:47 | מאת: ירדן

שלום ד"ר, אני בת 22,כבר מספר שנים אני ישנה בסביבות 11-12 שעות כל לילה אחרת אני קורסת באמצע היום ולא מצליחה לתפקד. זה התחיל אחרי שסיימתי תיכון, נמשך גם בצבא עד שנאלצתי לסיים את השירות מוקדם. גם היום המצב זהה, אני הולכת לישון בסביבות 12, קמה ב7 לעבודה, נרדמת כשאני חוזרת בסביבות 4, מתעוררת, ערה כמה שעות בלבד וחוזרת לישון שוב. האם זה תקין? זה מאוד מפריע למהלך חיי. עשיתי בדיקות דם בשנה האחרונה והכל יצא תקין. אשמח לעזרתך.

שינה מרובה יכולה לנבוע מסיבות מרובות. הטיפול הנו בהתאם לסיבה וחומרת ההפרעה. ממליץ לבקש הפניה למעבדת שינה עם בקשה לביצוע בדיקת mslt ובדיקת רקטיגראפיה. הנתונים יאפשרו אבחון מדויק.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות