ניתוח להסרת שקדים לילדה בת 20 שסובלת מכאבי שקדים כבר כשנתיים שלמות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/06/2020 | 20:33 | מאת: שובל גרין

היי, מדברת שובל חיילת בת 20 וסובלת מבעיית שקדים כבר כשנתיים, הלכתי כמה וכמה פעמים לרופא אף אוזן גרון בעיר שלי ונמצא שהבעיה שלי בשקדים ובמיוחד בשקד הימני זה שמצטבר שם המון אוכל שנאגר שם וזה יוצא נפיחות ותחושה לא נעימה, הפיתרון של הרופא שלי היה ניקוי השקד בעזרת מקל, בזמן האחרון אני עושה את זה המון והתדירות שבה זה חוזר היא תדירות גבוהה יותר מהרגיל, לכן הרופא המליץ על ניתוח להסרת שקדים, האם גם אתה ממליץ על כך?

מדובר במטרד לא קטן אך גם אינו מסכן את הבריאות. במצב כפי שאת מתארת ניתוח יכול לשפר את איכות חייך. מקטבל לבצע הסרה חלקית של השקדים על מנת לפתוח את המחילות בהן נאגר החומר שנ פלט בהמשך כגושים לבנים עם ריח לא נעים. הסרה חלקית של השקדים יכול לפתור הבעיהתוך כדי המנעות מהכאב העז והסיכון לדימום הכרוך בהסרה מלאה של השקדים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות