תוצאות בדיקת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/06/2020 | 17:41 | מאת: ורד

שלום, אני לא גרה בארץ ועברתי השבוע בדיקת שינה. אשמח אם תוכל להסביר לי את המשמעות שלהן ודרכי טיפול מומלצות (למי לפנות וכו׳). יש לציין שקיבלתי המלצה למכשיר CPAP. התוצאות (לשעה): AHI 73, RDI 73 Supine AHI 85 ODI 64 Arousal index 51 Average Hypopnoea/Aponea length 27 seconds Time spent with SaO2 less than 90% 77minutes Nadir (minimum) SaO2 79% זמן השינה הכולל 450 דקות. אני די מודאגת ולא ממש יודעת מה לעשות. תודה מראש על העזרה

נתונים אלו מצביעים על הפרעת נשימה בדרגה קשה. הפרעה זו מחייבת טיפול. הטיפול באמצעות cpap הוא טיפול הבחירה. חשוב להתחיל הטיפול בהקדם. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות