נשיכת הלשון בעת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/03/2020 | 11:15 | מאת: אייל אייש

שלום רב, בשנה האחרונה אני נוטה לקום עם נשיכה בלשון תוך כדי שינה וכאבי שרירים. הכאבים הם בעיקר באזור הכתפיים, אני מתעורר כתוצאה מהכאבים בשרירים וסובל מזה במשך כל היום. לפני שלוש וחצי שנים עברתי אירוע אפילפטי שכולל איבוד הכרה ופרכוסים. אשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית. תודה מראש

התאור יכול להתאים לארועים פירכוסיים תוך כדי שינה . ייתכן והטיפול שאתה מקבל מספיק בשעות היום אך אינו מספיק או לא מכסה את שעות הלילה. בעת שינה עמוקה באופן טבעי גלי המוח מסתנכרנים ובמצב זה יכולים להתרחש ארועים אפילפטיים . אנא פנה לנוירולוג המטפל בהקדם . הנ"ל יפנה אותך קרב לוודאי לביצוע בדיקת EEG בשינה .

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות