הזעות יתר בזמן שינה תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

30/12/2019 | 08:24 | מאת: איתי

היי, מזה ככמעט שנה וחצי אני סובל מהזעות בזמן השינה, מתעורר, הגב והבטן בעיקר רטובים, זיעה שמרטיבה את הסדינים ומצריכה מגבת קבועה ליד המיטה, אני בחור בן 28, לפחות 4 פעמים בשבוע זה קורה לי ולאחרונה זה התגבר לפעמיים שלוש בלילה.. חשוב לציין כי אני ישן רק עם בוקסר ופוך, אין קשר לעונות, אלא גורף כל עונות השנה, עשיתי בדיקות דם, הכל כביכול תקין, בלוטות לימפה לא מוגדלות, בלוטת תריס יצאה תקין לגמרי סובל מכבד שומני שהתגלה תוך כדי הבדיקות, אני חושש שהגוף מתריע על משהו חמור אבל לא מצליחים לאבחן את מקור הבעיה, אשמח להכוונה מה עליי לעשות, בתודה,

לעיתים יכול להגרם עקב הפרעת נשימה בשינה. ממליץ לבצע בדיקת שינה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות