הפרעת שינה ..בעיקבות חרדה? או משהו פיזי?

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

11/12/2019 | 10:38 | מאת: שושנה

שלום, בת 28 ב"ה בריאה! הייתה לי תחושה מסויימת של תפיקות לב מוקדמות. הלכתי לרופאה שלי שנתנה לי לבצע מספר בדיקות.. מאותו יום אני לא נינוחה , במתח ולפעמים בחרדה. מה שכן, התחיל לי בלילות תופעה מוזרה שיתכן שהיא נובעת מהחרדות אבל בכל זאת מעוניינת להתייעץ. איך שאני מנסה להרדם.. ממש כשאני כבר נכנסת לשינה טובה אני מתעוררת מזה שהנשימה שלי נתקעת למטה כמו שלא לקחתי את האויר חזרה וזה מלווה בתחושה ממש לא נעימה בבית חזה כאילו חסר לי חמצן בגוף ודפיקות לב מהירות. הלילה זה קרה במשך שעתיים רצוף כשכל פעם אני מנסה להתעלם ולחזור לשינה. זה כשלעצמו מכניס בי חרדות ואין ספק שבלילה אני כבר לא הולכת לישון רגועה, אלה יודעת שעכשיו יתחיל לי סיוטים מיזה. אציין שבמהלך היום הכל רגיל. כן כשאני חושבת על זה פתאום אני מרגישה תחושת מחנק וכאילו את אותה תופעה לשניה כזה . מזה התופעה הזו? האם יש לי ממה להילחץ? האם זה יכל לנבוע מחרדה? משהו פיזי?? ממש אשמח לתשובה כי אני ממש מבולבלת ועייפה!

מדובר ככל הנראה אכן בחרדה. ממליץ לפנות לייעוץ אצל רופא המשפחה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות