חוסר שינה בלילות וקושי להירדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

10/12/2019 | 13:16 | מאת: נועה

שלום רב, אני סובלת כבר שנים מבעיה של חוסר שינה בלילות שרק מחמירה. יש לילות שאיני מצליחה להירדם כלל ולפעמים זה נמשך ליותר מכמה ימים ברצף. איזה טיפול תרופתי מומלץ לבעיה זו? רסקיו לא הראה שיפור.

כמובן שכדורי שינה למיניהם עשויים להועיל אך יחד עם זאת הטיפול באנסומניה לא יכול להסתכם בכדור בלבד. דרוש אבחון ראוי. לעיתים מדובר בחרדתיות לעיתים עוררוצ יתרר. פעמים אחרות הקושי נובע מטיפולים תרופתיים או הפרעות אחרות שאינן מטופלות. ממליץ לפנות לייעוץ אישי ע"י רופא באחד ממכוני השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות