בעיות שינה טרום גיל המעבר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/08/2019 | 15:27 | מאת: עינב

שלום אני בת 48 לפי בדיקות טרם הגיל המעבר אך מבחינת בעיות שינה עמוק בפנים אני רואה שאתה ממליץ בפוסטים על סטילנוקס רק שזה ממכר אז אני חוששת לאורך זמן.אני מנסה סוגי הורמונים שונים ובינתיים כלום לא ממש עוזר. פרוגילוטון ולפני נובופם. עכשיו מתחילה אסטרופם בשילוב דופסטון האם יש תרופת פלא?המון תודה

סטילנוקס ככל תרופת שינה אחרת יכולה לשמש לפרקי זמן מוגבלים. הדיון בפורום הינו כללי ולא נוגע לטיפול אינדיווידואלי. לטיפול אינדיווידואלי ממליץ לפנות לרופא שינה. לעניין תרופת הפלא, זו עדין לא נמצאה ואין זה פלא.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות