חוסר שעות שינה אולי בעקבות נטילת טופמרס

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/01/2019 | 06:14 | מאת: ריקי

התחלתי טיפול בטופמקס לפני כחודש למניעת מיגרנות. בת 70. התחילו נדודי שינה קשים, ישנה כארבע שעות בלילה ומרגישה רע מאוד. מתחילה להוריד מינון הטופמקס בהדרגה. האם הטופמקס גרם לנדודי השינה? מה עושים? תודה מראש על תשובתך

התופעה איננה מוכרת ברשימת תופעות הלוואי הרשמית של התרופה. באינטרנט קיימים דיווחים לא מעטים של מטופלים בתרופה שחשים קושי להרדם עקב השימוש בה. לפני שינוי מינון או הפסקת התרופה חשוב להתיעץ עם הרופא המטפל. שינויים בלתי מבוקים במינון התרופה עלולים לגרום לסיבוכים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות